O SERVISU

Popravke menjača za sve modele i tipove automobila iz putničkog programa.

REMONT MENJAČA ŠABAC

Osnovna delatnost našeg servisa je stručna dijagnostika, servis, popravka i remont menjača. U okviru auto servisa vršimo usluge popravke i ugradnje manuelnih menjača za putnička i kombi vozila.

Ugradjujemo kvalitetne delove i dajemo odgovarajuću garanciju na naše izvršene radove. Radimo od 2000. godine i stekli smo dugogodišnje iskustvo u remontu i sevisiranju manuelnih menjača. Otkupljujemo polovne i neispravne menjače.

Detaljno poznavanje tematike servisiranja i dijagnostike manuelnih menjača, profesionalna i brza usluga, povoljne cene, preporučili su nas kod velikog zadovoljnih klijenata. Ako je i Vašem automobilu potreban remont manuelnog menjača, posetite nas i uverite se u kvalitet naše usluge.

about-2-sq
about-4sq
about-3sq

ZAŠTO REMONT MENJAČA?

Prilikom remonta menjač bude opran spolja i iznutra, tako da se spere sva prljavština i nečistoća izazvana habanjem ležajeva, sinhrona i zupčanika. Otvoren menjač daje jasnu sliku samog problema, ali i potencijalnog, što smanjuje mogućnost daljih kvarova. Remont podrazumeva zamenu ležajeva i zupčanika, sinhrona, zupčenja, semeringa itd, što zavisi od samog kvara. Remontovan menjač nije “MAČKA U DŽAKU” nego potpuno ispravan i pouzdan, što opravdava i odgovarajuća garancija koja se dobija uz isti.

Servis i remont manuelnih menjača iz Šapca pruža usluge popravke menjača za sve modele i tipove automobila iz putničkog i kombi programa . Iza nas je dugogodišnje iskustvo u servisiranju i remontu manuelnih menjača.Popravka manuelnih menjača u našem servisu vrši se stručno i brzo, uz odgovarajuću garanciju. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, specijalizovali smo se za popravku svih vrsta manuelnih menjača, od prvobitnih, najprostijih, do savremenih menjača.

ŠTA JE MENJAČ?

Postoji dosta kvarova koji mogu da zadese vaš manuelni menjač, oni se mogu prepoznati na vreme i popraviti. Šta je zapravo menjač? Deo koji prenosi snagu motora na točkove. U tom poslu mu pomaže spojnica, ili kuplung, lamela, kvačilo… Vratilo i zupčanici koji su različitih veličina potpomažu prenosu snagu, pa vaš auto radi normalno. Kvarovi menjača nisu retka pojava. Vozači najčešće ne obrate pažnju i ignorišu prve simptome kvara, a to mogu biti na primer, teže ubacivanje u brzine, raznorazno zujanje, lupkanje, određene vibracije… Ako ste sve ovo čuli i osetili, i pri tome ste nastavili da vozite, rizikujete da dođe do ozbiljnijeg kvara.

MI VAM NUDIMO

Servis ima svoj stručni tim, koji će pregledati automobil i utvrditi šta je tačno potrebno učiniti da bi vaš automobil radio besprekorno. Pri tome, možete dobiti razne korisne savete kao što su da bi bilo potrebno na svakih pređenih četrdeset hiljada kilometara obaviti potpunu zamenu ulja u menjaču. Kada to uradite, znate da ste obezbedli da menjač radi “bez greške“. Auto servisi imaju potrebne gradacije menjačkog ulja, koje se koriste za različite namene podmazivanja, a sve u zavisnosti od vrste vašeg vozila. Korisno je znati, da kako vozite, tako ulje gubi na svojoj gradaciji, pa ga je potrebno zameniti čime se eliminišu prerana habanja, kao i razna oštećenja prenosnih mehanizama.